Om Polyfakt

Polyfakt ägs och drivs av mig, Tove Helander. Med en lång och bred erfarenhet från utbildnings- och förlagsvärlden kan jag erbjuda kvalificerade tjänster när det gäller att ta fram material som är pedagogiskt genomtänkt och samtidigt inspirerande för läsaren.

Med en lärarexamen i matematik och samhällskunskap för högstadiet, gymnasiet och vuxenutbildningen har jag under många år arbetat som lärare och skolledare. För tio år sedan började jag arbeta inom förlagsvärlden med läromedelsutveckling. Som både frilans och anställd har jag sedan varit projektledare och redaktör för en rad tryckta böcker och digitala läromedel som varit framgångsrika på marknaden.

Förutom min grundutbildning och lärarlegitimation har jag gått flera ledarskapsutbildningar, bland annat vid Skolledarhögskolan. Den digitala teknikens möjlighet har alltid intresserat mig och jag har därför kontinuerligt vidareutbildat mig inom området. Jag har kunskap om hela produktionsprocessen med praktisk erfarenhet av bland annat InDesign, Illustrator, Photoshop och produktion för webben. Det är min erfarenhet att det finns stora samverkansvinster, både när det gäller kvalitet i slutprodukten och möjligheten att hålla givna tidsramar, om stora delar av det redaktionella arbetet kan bedrivas direkt i en grafisk form.

Genom ett omfattande kontaktnät har jag ett nära samarbete med flera duktiga illustratörer, fotografer och designers för tryckproduktion och webb. Genom att anlita Polyfakt kan du alltid få en sammanhållen produktion.

Välkommen med din kontaktförfrågan!

Till toppen av sidan